Wij voegen waarde toe aan uw pand

Het financieel beheer beslaat alle denkbare administratieve taken, van debiteuren- en crediteurenbeheer tot jaarrekeningen en begrotingen. Hierbij is het streven de inkomsten te optimaliseren en de kosten tot een minimum te beperken. Dit uiteraard altijd met het oog op kwaliteit.

Technisch beheer

NRW Beheer verzorgt ook het technische beheer, van klein-onderhoud tot grote renovaties en transformaties. De werkzaamheden worden altijd uitbesteed aan aannemers met gedegen kennis. Daarmee is de kwaliteit van het hoogste niveau voor een betaalbare prijs.

Advies

PORTFOLIO MANAGEMENT

Waar het gaat om portfolio management voegen wij waarde toe aan uw bezit. Dat betekent dat wij alles uit handen nemen om zo de gehele vastgoedportefeuille te verbeteren. Hierdoor zal het vastgoed optimaal renderen.

OPERATIONEEL BEHEER

NRW Invest controleert, vernieuwt en verbetert alle procedures binnen de huidige vastgoedportefeuille. Wij zorgen voor kortere en beter functionerende communicatielijnen. Altijd met het oog op optimalisatie van het operationeel en financieel beheer.

TACTISCH BEHEER

Wie het maximale rendement uit zijn vastgoedportefeuille wil halen wenst gedegen tactisch onderzoek en beheer. Aan de hand van de locatie bepalen wij de beste benutting van het pand, zodat langdurig hoog rendement behaald wordt.