Wie zijn wij?

Een particuliere vastgoedbelegger en ontwikkelaar die zelf het beheer van zijn portefeuille doet.

Ontstaan vanuit een familieonderneming en nu gerund door een jong, deskundig en enthousiast team. Bij ons staat een hecht en vertrouwelijk contact met al onze relaties voorop.

Onze filosofie

Bij het maken van een transactie denken wij altijd in een breed perspectief. Wij kijken naar wat een uitbreiding toevoegt voor zowel het bedrijf, de omgeving én de toekomstige huurder. Hierbij zijn de lange termijn en het contact met de huurders onze belangrijkste pijlers.

Onze strategie

NRW Invest is een Vastgoedbelegger met kantoor in DenHaag en Oberhausen, Duitsland. De strategie van NRW Invest is om te investeren in hoogwaardige binnenstedelijk woonruimte om zo langdurig stabiel rendement tegenereren. Hierbij focussen wij op het middenhuursegment waarin het grootste tekort is in Nederland. Alle woningen worden opgeleverd met een A-Label energie index om zo de kosten voor de gebruiker laag te houden en de footprint te verkleinen.

Door onze jarenlange ervaring en proactieve houdingkunnen wij snel waardeverminderende aspecten identificeren en zo op korte termijn de maximale marktwaarde creëren.