Het project Maison Royal is gestart. In het monumentale pand aan het Noordeinde worden 8 luxeappartementen gebouwd die in het eerste kwartaal van 2021 worden opgeleverd. Wij geven jullie maandelijks een inkijkje in dit speciale project en trappen af met een introductie.

Het pand werd in de vorige eeuw gebouwd door de gebroeders Krul en droeg de naam Maison Krul. Maison Krul was een tearoom waar tot in de 60er jaren lekkernijen werden geserveerd. Koningin Wilhelmina, prinses Juliana en Louis Couperus kwamen graag in de tearoom van de gebroeders Krul. Maison Krul sloot zijn deuren in 1970 en daarna kreeg het pand verschillende bestemmingen.

Nu wordt het pand van Maison Krul herontwikkeld tot het exclusieve en kleinschalige appartementencomplex Maison Royal. Met respect voor en behoud van de historische waarde, worden acht hoogwaardig afgewerkte appartementen gerealiseerd.

Door het behoud van de karakteristieke waarden van het pand, wordt de renovatie zeer nauwkeurig uitgevoerd en krijgt elk historisch detail de volle aandacht. Deze aandacht maakt het project Maison Royal zo bijzonder. Komende maanden gaan wij dieper in op de details en de voortgang van de renovatie.